آموزش طرز تهیه محلبی کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای کارامل:
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
ابتدا برای کارامل شکر را داخل قابلمه ای کوچک و گودی بریزید و روی اجاق با شعله کم تا وقتی که شکر آب شود بدون هم زدن بپزید (میتوانید با تکان دادن ماهیتابه شکر را هم بزنید). وقتی که شکر آب شد هم بزنید و شکر های گلوله شده را له کنید سپس نصف شیر را بریزید و هم بزنید در این مرحله سفت میشود نگران نشوید با شعله کم به هم زدن ادامه بدید شکر آب میشود. نشاسته را در شیر باقیمانده بریزید و هم بزنید و داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد با شعله کم و با کنترل هم زده بپزید. وقتی قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود.
برای محلبی تمام مواد بجز پودر کاکائو را داخل قابلمه سایز متوسط بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بجوشانید. وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و محلبی را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. بعد از سرد شدن ابتدا محلبی کاکائویی را داخل لیوان بریزید سپس محلبی سفید را بریزید و در آخر کارامل را بریزید. به دلخواه تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه