آموزش طرز تهیه کشکول پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2.5 لیوان شیر (500 میلی)
4 قاشق غذاخوری سرپر شکر
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری سرپر پودر پسته
1 قاشق غذاخوری سرپر پودر نارگیل
طرز تهیه
شیر ، شکر ، نشاسته ، پودر نارگیل و پودر پسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق با شعله متوسط تا وقتی که حباب بزند مدام هم زده بپزید . داخل کاسه ها بریزید و کنار بذارید سرد شود. سپس در یخچال بذارید و بعد از اینکه کاملا سرد شد تزیین کرده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه