آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیتر + 2 لیوان شیر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
حدود 50 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
40 گرم شکلات سفید
برای لایه وسط:
600 گرم بیسکوییت پتی بور کاکائویی (4 پاکت)

برای روی کیک:
1 قوطی خامه مایع (200 میلی ، یا خامه صبحانه)
200 گرم شکلات شیری

طرز تهیه

برای گاناش خامه را بدون اینکه بجوشد به اندازه ای که شکلات داخلش آب شود گرم کنید و اجاق را خاموش کنید. شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید.

برای کرم تمام مواد بجز شکلات و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه قوام بگیرد بپزید وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سپس شکلات سفید را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
ابتدا داخل ظرف مورد نظر دو ردیف بیسکوییت بچینید بیسکوییت ها کنار هم باشد و هیچ جای خالی نماند. سپس نصف کرم حاضر شده و گرم را به صورت یکنواخت روی بیسکوییت ها بریزید سپس به همان شکل بیسکوییت ها را کنار هم و در دو ردیف بچینید. کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. در آخر بیسکوییت بچینید و گاناش آماده شده را به طور یکنواخت روی بیسکوییت ها بریزید. یک شب در یخچال بذارید سپس برش زده به دلخواه تزیین کنید. ❣نکته: به دلخواه میتوانید بیسکوییت ها را به صورت یک ردیف کنار هم بچینید
طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی