آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر + 2 لیوان شیر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
حدود 50 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
40 گرم شکلات سفید
برای لایه وسط:
600 گرم بیسکوییت پتی بور کاکائویی (4 پاکت)
برای روی کیک:
1 قوطی خامه مایع (200 میلی ، یا خامه صبحانه)
200 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
برای گاناش خامه را بدون اینکه بجوشد به اندازه ای که شکلات داخلش آب شود گرم کنید و اجاق را خاموش کنید. شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید.
برای کرم تمام مواد بجز شکلات و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه قوام بگیرد بپزید وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سپس شکلات سفید را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
ابتدا داخل ظرف مورد نظر دو ردیف بیسکوییت بچینید بیسکوییت ها کنار هم باشد و هیچ جای خالی نماند. سپس نصف کرم حاضر شده و گرم را به صورت یکنواخت روی بیسکوییت ها بریزید سپس به همان شکل بیسکوییت ها را کنار هم و در دو ردیف بچینید. کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. در آخر بیسکوییت بچینید و گاناش آماده شده را به طور یکنواخت روی بیسکوییت ها بریزید. یک شب در یخچال بذارید سپس برش زده به دلخواه تزیین کنید. ❣نکته: به دلخواه میتوانید بیسکوییت ها را به صورت یک ردیف کنار هم بچینید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه