آموزش طرز تهیه کیک رولی(کیک طوفان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد زرده تخم مرغ
4 عدد سفیده تخم مرغ
نصف یک استکان شیر نصف دیگر روغن مایع(استکان کمرباریک ترک شیر 50 گرم،روغن مایع 40 گرم)
از 1 لیوان به اندازه 1 انگشت کمتر آرد(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم)
نمک به مقدار کم(نوک انگشت)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
5 قاشق غذاخوری آب
برای داخل کیک شکلات(شکلات صبحانه)
طرز تهیه
درواقع حاضر کردن این کیک کار ساده ای هست فقط باید به ترتیب درست کردن آن دقت کنید.
1)زرده و سفیده تخم مرغ ها را در ظرفهای جدا بریزید.
2)داخل زرده ها نصف استکان شکر اضافه کرده خوب هم بزنید کف کند سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده هم بزنید. آرد و وانیل را هم به این مواد اضافه کرده هم بزنید(این دستور بکینگ پودر ندارد)
3)شکر باقیمانده را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده تا وقتی به قوام خامه برسد هم بزنید(ابتدا سفیده را هم بزنید کف کند سپس شکر را کم کم بریزید و هم بزنید)و به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
4)داخل ظرفی1قاشق غذاخوری پودرکاکائو را با آب حل کنید از مایه کیکی که حاضر کردید مقداری داخل آن بریزید و هم بزنید.
5)در ظرفهای جدا مواد کیک یکی کاکائویی و یکی سفید خواهیم داشت.
6)داخل قالب کیک 23×23سانتی متری ابتدا مایه کیک سفید را بریزید.
7)مواد کیک کاکائویی را با قیف خامه زن روی مواد کیک سفید بریزید.
8) قاشق چوبی را برداشته با پشت آن داخل کیک ابتداخطهای عمودی سپس افقی بکشید(از یک گوشه قالب قاشق را به سمت راست و سپس به سمت چپ بکشید)و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.(حدود نیم ساعت)
9) بعد از اینکه کیک پخت منتظر شوید سرد شود و روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید.داخل آن شکلات بمالید و رول کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.کیک حاضر است نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه