آموزش طرز تهیه کیک هویج با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1.5 پاکت بکینگ پودر (15 گرم یا 3.5 قاشق چای خوری)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
2 عدد هویج متوسط رنده شده با قسمت ریز رنده کنید (در یک جهت رنده کنید که آب پس ندهد)
1 استکان گردوی درشت خرد شده
1.5 قاشق چای خوری دارچین
2.5 استکان آرد (1 استکان آرد حدود 50 گرم است ، 125 گرم آرد)
مواد لازم برای محلبی:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید در آخر هویج رنده شده ، گردو و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف پیرکس سایز متوسط و چرب شده بریزید(قالب دیگه هم میشه) در فر 170 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (حدود 45_40 دقیقه ، با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای محلبی تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. وقتی غلیظ شد وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
کیک را از وسط ببرید و نصف محلبی را روی کیک بمالید و کیک دیگر را روی محلبی بذارید. محلبی باقیمانده را روی کیک بریزید و صاف کنید و 2 ساعت در یخچال بذارید سپس به دلخواه تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه