آموزش طرز تهیه کیک هویج پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان شیر
1 عدد هویج رنده شده
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
آب 1 عدد پرتقال
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری )
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 لیوان آرد
2 قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس به ترتیب روغن مایع ، شیر و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. آرد را آرام آرام بریزید و هم بزنید. در آخر هویج و پوست پرتقال رنده شده و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 35 دقیقه بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) برای سس ، شکلات را به روش بنماری آب کنید و روی کیک بریزید
بجای شیر میشه از ماست استفاده کرد؟