آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

100 گرم کره در دمای اتاق
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان ماست (84 گرم)
1 قاشق چای خوری وانیل شکری
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم(خمیری که مثل نرمی گوش باشد و به دست نچسبد)

برای داخل تارت:
4 عدد سیب
4 قاشق غذاخوری شکر
1 استکان گردو
پودر قند برای روی تارت

طرز تهیه

پوست سیب ها را کنده و رنده کنید شکر را به سیب اضافه کنید و بپزید. وقتی آب سیب کشیده شد گردوی خرد شده را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید(برای داخل تارت کمی دارچین هم بریزید خوبه)
برای خمیر تارت تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. مقداری از خمیر را بردارید با سلفون بپوشانید و داخل فریزر بذارید(حدود 20_15 دقیقه بماند)خمیر باقیمانده را کف و کناره قالب پهن کنید و مخلوط سیب را روی خمیر بریزید. خمیری که در فریزر گذاشتید را بیرون آورید و روی سیبها رنده کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.(تا وقتی که روی تارت کمی طلایی شود حدود نیم ساعت)بعد از پخت پودر قند بپاشید و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه تارت سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی