آموزش طرز تهیه همبرگر خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر نان:
از 1 لیوان به اندازه یک انگشت کمتر ماست(لیوان 250 میلی لیتری ، یا پیمانه قنادی)
2 لیوان شیر(لیوان 250 میلی لیتری)
1 لیوان روغن مایع
2.5 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خیس(42 گرم ، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
2 عدد سفیده تخم مرغ
1 کیلوگرم آرد + 1 لیوان(کلا 7 لیوان)
برای رومال:
آب و کنجد
برای کوفته:
1.5 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
3.5 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق مرباخوری فلفل پرک شده
طرز تهیه
تمام مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر نان بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا خمیر مایه آب شود(اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده کنید نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود 10 دقیقه داخل شیر ولرم نگه دارید تا کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید)شیر را حتما گرم کنید به مواد اضافه کنید(داغ نشود)، آرد را کم کم اضافه کرده خوب ورز دهید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیری با قوام نرم بدست آورید. در آخر مقدار خیلی کمی روغن مایع اضافه کرده خمیر را جمع کنید. روی خمیر را بپوشانید و در دمای معتدل استراحت بدید (حدود 1 ساعت)سپس خمیر را کمی ورز بدید و به24 چانه مساوی به بزرگی نارنگی تقسیم کنید.چانه ها را روی دو عدد سینی بزرگ فر بچینید و نیم ساعت داخل فر خاموش و سرد نگه دارید و سپس دوباره از فر خارج کنید با فرچه روی خمیر ها آب بزنید و کنجد بپاشید. داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که طلایی رنگ شوند بپزید(اگر نان ها پخت ولی روی نان سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالا را روشن کنید). روی نان های از فر خارج شده را بلافاصله با پارچه نم دار بپوشانید تا نرم بمانند.
برای حاضر کردن مواد کوفته، گوشت چرخ کرده مورد نیاز را داخل ظرف گودی بذارید.نمک و فلفل ها را اضافه کنید خوب ورز دهید.از مواد کوفته ورز داده شده کوفته های گرد درست کنید.کوفته ها را داخل یخچال بذارید حدود نیم تا یک ساعت استراحت دهید. سپس کوفته ها را داخل ماهیتابه نچسب با مقدار کمی روغن پشت و رو بپزید.نان های همبرگر سرد شده را به کمک چاقو در عرض آن از وسط به دو قسمت ببرید. وسط نان کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، حلقه پیاز، به دلخواهتان سس کچاپ، مایونز، خردل بذارید.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه