آموزش طرز تهیه تاتلی ارده گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ایرمیک (سمولینا ، استکان کمر باریک ترک)
نصف استکان روغن زیتون (استکان کمر باریک ترک ، 44 گرم ، روغن مایع هم میشه)
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری ارده
1 لیوان گردوی خرد شده
آرد به مقدار لازم
برای شربت:
3 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
4_3 قطره آبلیمو
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 4_3 قطره آبلیمو بریزید و با شعله کم 15_10 دقیقه بجوشانید و کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و یک طرف خمیر را کمی فشار بدید و شکل صدف بدید و روی خمیر را با دهانه استکان فشار داده شکل بدید. داخل سینی فر چرب شده بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی تاتلی سرخ شود بپزید.4_3 دقیقه بعد از اینکه از فر بیرون آوردید و گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید و 4_3 ساعت استراحت بدید سپس سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه