آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی ارده گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی ارده گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ایرمیک (سمولینا ، استکان کمر باریک ترک)
نصف استکان روغن زیتون (استکان کمر باریک ترک ، 44 گرم ، روغن مایع هم میشه)
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری ارده
1 لیوان گردوی خرد شده
آرد به مقدار لازم

برای شربت:
3 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
4_3 قطره آبلیمو

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 4_3 قطره آبلیمو بریزید و با شعله کم 15_10 دقیقه بجوشانید و کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و یک طرف خمیر را کمی فشار بدید و شکل صدف بدید و روی خمیر را با دهانه استکان فشار داده شکل بدید. داخل سینی فر چرب شده بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی تاتلی سرخ شود بپزید.4_3 دقیقه بعد از اینکه از فر بیرون آوردید و گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید و 4_3 ساعت استراحت بدید سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی ارده گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی