آموزش طرز تهیه کیک انجیر با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان گردوی خرد شده
1 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری )
10 عدد انجیر خشک (شیر و روغن ندارد)
برای محلبی:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته (ذرت یا گندم)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
پودر نارگیل و گردو برای روی محلبی
طرز تهیه
ابتدا انجیر ها را 4 قسمت کنید و داخل آب گرم خیس کنید. برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند و سفید شود. بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و هم بزنید در آخر گردو را اضافه کرده هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. انجیرها را داخل آبکش بریزید و با فاصله داخل مایه کیک فرو ببرید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) در زمانی که کیک میپزد محلبی را آماده کنید . تمام مواد بجز پودر کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا غلیظ شود و قوام بگیرد سپس از روی اجاق بردارید وقتی که کمی ولرم شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و روی کیک بریزید و صاف کنید. روی محلبی پودر نارگیل و دارچین(میتونید دارچین نریزید) بپاشید و با گردو ، انجیر و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه