آموزش طرز تهیه همبرگر خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
8 عدد نان همبرگر
500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله نیم چرب
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
1 حبه سیر رنده شده
1 عدد تخم مرغ
نصف بسته جعفری ریز خرد شده (حدود 15 ساقه)
1/2 قاشق چای خوری زیره
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق چای خوری نمک
1.5_1 لیوان نان بیات خرد شده (مثل نان باگت)
برای سس:
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
6 حبه سیر رنده شده
4 لیوان گوجه فرنگی مکعبی خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری سس کچاپ
نمک
طرز تهیه
برای کوفته تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. (حداقل 10_5 دقیقه ورز بدید) سپس مقداری از گوشت که مناسب اندازه همبرگر است بردارید و کف دو دست گرد کنید و سپس فشار بدید پهن شود. کوفته ها را داخل ظرفی بذارید. روی کوفته ها را بپوشانید و حداقل 2_1 ساعت در یخچال استراحت بدید.
برای سس روغن و سیر را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و چند دقیقه تفت بدید. رب و کچاپ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. مقدار نمک را به دلخواه خودتان اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بپزید.
کوفته ها را داخل ماهیتابه نچسب با کمی روغن سرخ کنید. هر طرف نان های همبرگر را در سس بزنید. همبرگر خیس عالی برای سرو آماده است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه