آموزش طرز تهیه قرابیه آتشفشان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره و یا مارگارین در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (110 گرم)
2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد (هر 1 لیوان حدود 110 گرم است)
برای روی قرابیه:
80 گرم شکلات تلخ (شکلات شیری هم میشه)
پسته لیوان استفاده شده 200 میلی
طرز تهیه
کره نرم شده در دمای اتاق ، تخم مرغ ، پودر قند ، پودر کاکائو و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس بکینگ پودر و آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید(خمیر نرمی شود و به دست نچسبد). من کلا 2.5 لیوان آرد استفاده کردم. بعد از اینکه خمیر را ورز دادید چانه هایی اندازه گردو از خمیر آماده کنید با چاقو روی چانه ها خط بندازید. خیلی پهن نکنید چون اگر روی قرابیه خیلی صاف باشد موقع پخت کمی پهن میشود و شکل خوبی نخواهد داشت. از این رو کمی حالت گرد داشته باشد. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 150 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.(حرارت فرها متفاوت است بین 150 و 180 درجه میتوانید بپزید) بعد از پخت وقتی قرابیه ها کاملا سرد شد جاهایی که برش زده بودید را با شکلات آب شده به روش بنماری پر کرده قرابیه را تزیین کنید. میتوانید از شکلات شیری ، یا شکلات سفید استفاده کنید اما با شکلات تلخ بهتر است. سپس روی قرابیه ها پسته خرد شده بریزید. .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه