آموزش طرز تهیه کیک شهر افسانه ها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
1 لیوان آرد سوخاری
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای شربت:
1.5 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
برای محلبی:
3.5 لیوان شیر
1 فنجان قهوه خوری نشاسته (30 گرم)
1 فنجان قهوه ترک پودر نارگیل (22 گرم)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری کره و یا مارگارین
برای سس:
1 لیوان مربا (هر مربای میوه جنگلی مثل توت فرنگی، آلبالو، تمشک،… من مربای تمشک استفاده کردم)
2 لیوان آب
3 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
شکر به مقداری که دوست دارید
برای تزئین:
پودر نارگیل، پسته
طرز تهیه
ابتدا شربت را حاضر کنید شیر و شکر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و در یخچال بذارید(نیاز به جوشاندن نیست). سپس کیک را حاضر کنید.
تخم مرغ و شکر را تا زمانیکه کف کند هم بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده هم بزنید. در آخر مواد خشک را نیز اضافه کرده کمی هم بزنید. مواد را داخل ظرف پیرکس مربعی(یا قالب دیگر) که با روغن جامد چرب شده بریزید. داخل فر 175 درجه که از قبل کمی گرم شده با کنترل بپزید.
بعد از خارج شدن کیک از فر یعنی وقتی هنوز گرم است شربت سرد که داخل یخچال است را روی کیک بریزید و کیک را کنار بذارید کمی بماند.
در این حین محلبی را درست کنید. تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از پخت، وانیل و کره را اضافه کرده هم بزنید. وقتی محلبی گرم است روی کیک ریخته بصورت یکسان پهن کنید.
مربا، آب، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید و مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه سس ولرم شد روی محلبی که کاملا سرد شده بریزید.
چون این تاتلی با ماندن خوشمزه تر میشود یک شب استراحت بدید. موقع سرو روی آن را با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه