آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه کنجدی نارگیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم مارگارین(نرم شده در دمای اتاق ، کره هم میشه)
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
1 لیوان پودر قند(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری کنجد بوداده
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم(من 4 لیوان استفاده کردم)

پودر نارگیل برای روی قرابیه

طرز تهیه

ابتدا مارگارین ، پودر قند ،تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست یا همزن دستی)وانیل ، بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید.آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد این مورد مهم است. در آخر کنجد را بریزید و کمی ورز بدید.از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و به شکل پهن گرد کنید (شکل بیضی)بعد از اینکه تمام خمیر را شکل دادید قرابیه ها را در پودر نارگیل بغلتانید و داخل سینی چرب شده (یا سینی که کاغذ روغنی انداختید)بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه طلایی شود بپزید(حدود 20 دقیقه،به حرارت فر شما بستگی دارد دقت کنید که خیلی در فر نماند چون خشک میشود . قرابیه داخل فر نرم است ولی بعد از خنک شدن سفت تر میشود)
طرز تهیه قرابیه کنجدی نارگیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی