آموزش طرز تهیه قرابیه براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
225 گرم شکلات تلخ (به تیکه های کوچیک خرد کنید ، از شکلات مارک خارجی استفاده کنید که نتیجه بهتری بگیرید)
4 قاشق غذاخوری کره (کره ای که داخل یخچال و سفت است ، حدود 40 گرم)
2/3 لیوان آرد (الک شده ، لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3/4 لیوان شکر
مقدار خیلی کم نمک ( مابین انگشت شصت و اشاره)
طرز تهیه
شکلات خرد شده و کره را داخل ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید تا حل شوند (میتوانید با روش بنماری انجام دهید)
آرد ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید، تخم مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری با بیشترین سرعت همزن برقی 2 دقیقه هم بزنید. مخلوط شکلات و کره را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و تا وقتی که با هم مخلوط شوند با دور کند همزن برقی هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند (بیش از حد هم نزنید) خمیر شلی میشود 30 دقیقه در یخچال بذارید. سپس از یخچال بیرون آورید و با اسکوپ بستنی از خمیر بردارید و داخل دو عدد سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. (سعی نکنید که با دست شکل بدید این خمیر شل است و فقط باید با قاشق شکل بدید) در فر 175 درجه 12_9 دقیقه بپزید (بعد از بیرون آوردن از فر نرم است صبر کنید خنک شود بعد از کاغذ جدا کنید). نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه