آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره نرم شده
1 عدد تخم مرغ
نزدیک 1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک، 1 استکان حدود 50 گرم پودر قند است)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 2.5 الی 3 لیوان آرد (لیوان 200 میلی، 1 لیوان حدود 110 گرم آرد است) با کنترل بریزید
1 استکان فندق بو داده و خرد شده
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
1 استکان پودر قند
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
فندق و بکینگ پودر را کنار بذارید. بقیه مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. در آخر بکینگ پودر و فندق را اضافه کنید و مجدد ورز بدید. از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه با کنترل بپزید و سپس کنار بذارید سرد شود(زمان پخت قرابیه حدود 20_15 دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد ، دقت کنید که خیلی در فر نماند خشک میشود) پودر قند و پودر کاکائو را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید قرابیه ها را در مخلوط پودر قند و پودر کاکائو بغلتانید. به دلخواه میتوانید روی قرابیه را با شکلات آب شده به روش بنماری و فندق تزیین کنید. ❣نکته:
من با تکه های خمیر 40 گرمی 20 عدد قرابیه به دست آوردم. شما میتوانید در اندازه کوچک درست کنید تا تعداد قرابیه زیاد شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه