آموزش طرز تهیه کیک رولی بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
100 گرم کره آب شده و سرد شده
1 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده (به دلخواه)
برای داخل کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید ، با 1 لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد، یا میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)
1.5 لیوان پودر نارگیل
برای روی کیک:
شکلات آب شده یا سس شکلاتی
طرز تهیه
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. وانیل ، کره آب شده و سرد شده و شیر را به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید. شکلات آب شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه قنادی استفاده کنید) پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید و شکل مستطیل بدید روی مواد بیسکوییتی سلفون بکشید و با وردنه باز کنید. مخلوط خامه و نارگیل را روی مواد بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش و صاف کنید. سپس با کمک سلفون از قسمت عرض مستطیل رول کنید و با سلفون بپوشانید. در یخچال بذارید تا سرد شود. سپس بیرون آورید و شکلات آب شده را روی کیک بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه