آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج کرمدار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
3/4 لیوان روغن مایع
3/4 لیوان شیر
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 لیوان + 1/4 لیوان آرد
2 عدد هویج متوسط رنده ریز شده
نصف لیوان گردو
1 لیوان شیر برای خیس کردن کیک
برای کرم:
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پر آرد
1 عدد زرده تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه

وانیل ، تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید سپس به ترتیب روغن مایع ، شیر ، دارچین ، گردو و هویج را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید(میتوانید هویج و گردو را بعد از آرد بریزید). داخل ظرف پیرکس سایز بزرگ چرب شده (یا هر قالب دیگر) بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید ولرم شود و 1 لیوان شیر سرد را روی کیک بریزید. برای کرم ، تمام مواد بجز کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد مدام هم زده و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا پوسته نبندد و کمی ولرم شود. کرم را روی کیک بریزید و صاف کنید. و داخل یخچال بذارید سرد شود. روی کیک به دلخواه دارچین بپاشید و سرو کنید
طرز تهیه کیک هویج کرمدار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی