آموزش طرز تهیه کیک کرمدار شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 110 میلی،77 گرم)
1 استکان روغن مایع(حدود 100 گرم)
1 استکان شیر(110 گرم)
2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
نزدیک 1.5 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه قنادی،با کنترل بریزید)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
40 گرم شکلات شیری
1 قاشق مرباخوری نسکافه
شیر را کمی گرم کنید اجاق را خاموش کنید. شکلات خرد شده و نسکافه را داخل شیر بریزید و تا وقتیکه شکلات و نسکافه حل شود هم بزنید.
برای کرم شکلاتی:
1 پاکت پودر کرم شانتی ساده(75گرم،همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده،میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
نزدیک 1 لیوان شیر(لیوان سر خالی)
100 گرم شکلات تلخ
1.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت krema sertleştirici(تاجائیکه میدونم ایران پیدا نمیشه حتی خود ترکیه هم راحت پیدا نمیشه میتونید حذف کنید مشکلی پیش نمیاد)
1 قاشق غذاخوری نوتلا
شیر سرد و پودر کرم شانتی را4_3دقیقه با همزن برقی هم بزنید. شکلات آب شده به روش بنماری که ولرم شده ، نوتلا وkrema sertleştirici را به کرم شانتی اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 10_8دقیقه هم بزنید.بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید.کف قالب کمر بندی 26 سانتی متری کاغذ روغنی بندازید و کناره های قالب را چرب کنید.مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند بار قالب را روی میز بزنید تا حباب های هوا خارج شود. در فر 180درجه از قبل گرم شده با کنترل و تا وقتی که اگر خلال دندان را در کیک فرو بردید و تمیز بیرون آمد بپزید.
بعد از اینکه کیک ولرم شد از قالب بیرون آورید و داخل بشقاب سرو برگردانید تا قسمت زیر کیک رو به بالا باشد.مجدد داخل قالب کمربندی جا کنید(کمر قالب را دور کیک بذارید)تمام قسمتهای کیک سرد را با مخلوط شیر و نسکافه ولرم خیس کنید سپس کرم شکلاتی را به طور یکسان روی کیک بریزید و صاف کنید.1 شب و یا5_4 ساعت در یخچال بذارید.به دلخواه روی کیک را با شکلات آب شده به روش بنماری تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه