آموزش طرز تهیه کیک سرد شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
24_20 عدد بیسکوییت پتی بور
2 پاکت شکلات شیری (160 گرم)
3 پاکت شکلات تلخ (240 گرم)
175 گرم کره
2 عدد تخم مرغ متوسط تازه
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
از نصف لیوان کمی بیشتر پودر قند
2 قاشق غذاخوری شیر
پودر کاکائو برای روی کیک
طرز تهیه
کف قالب کیک سلفون بکشید. شکلات ها و کره را داخل ظرف گودی بریزید و در حالیکه گاهی هم میزنید به روش بنماری آب کنید.
تخم مرغ ، پودر کاکائو ، پودر قند و شیر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس آرام آرام به مخلوط شکلات و کره گرم اضافه کنید و با همزن برقی تا وقتی که به قوام خامه برسد سریع هم بزنید. کمی از کرم را داخل قالب بریزید و با قاشق صاف کنید. 4 عدد بیسکوییت را روی کرم به شکل یک ردیف در کنار هم بچینید.4_3 قاشق کرم روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. مجدد 4 عدد بیسکوییت روی کرم بچینید و تا تمام شدن کرم این کار را ادامه دهید. روی لایه آخر کرم بمالید و با سلفون بپوشانید. به این شکل یک شب در یخچال نگه دارید روز بعد سلفون روی کیک را باز کنید و داخل ظرف سرو برگردانید. سپس با دقت سلفون را جدا کنید. پودر کاکائو را در حالیکه الک میکنید روی کیک بپاشید. روی کیک را به دلخواه تزیین کرده سرو کنید. (حتما تخم مرغ هایی که استفاده میکنید تازه باشد)
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه