آموزش طرز تهیه قرابیه حلزون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 پنس نمک (مابین انگشت شصت و اشاره)
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
4 لیوان آرد
1 لیوان نشاسته ذرت (اگر ندارید نشاسته گندم هم میشه)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 2 عدد لیمو
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. وانیل و مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس روغن مایع و پوست رنده شده لیمو را اضافه کنید و کمی هم بزنید. نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید. از خمیر تکه ای اندازه نارنگی بردارید و به خمیری که جدا کردین پودر کاکائو اضافه کنید (مقدار پودر کاکائو را نگفته یک یا دو قاشق بسته به رنگ خمیر با کنترل بریزید ) و ورز بدید. از خمیر سفید تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و از خمیر کاکائویی تکه کوچکی بردارید و شکل نوار باریک بدید و مثل عکس دور خمیر سفید گرد شده بذارید سپس مجدد کف دست آرام شکل گرد بدید و با چاقو روی خمیر خط بندازید قسمت وسط قرابیه را با انگشت کمی فشار بدید گود شود. میتوانید هر شکلی که دوست دارید بدید. عکس ها را ورق بزنید و مراحل کار را ببینید. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 160 درجه از قبل گرم شده بپزید (حدود 15 الی 20 دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد.) بعد از سرد شدن روی قرابیه هر سسی که دوست دارید بریزید (هر نوع سس میوه ای یا شکلات آب شده) نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه