آموزش طرز تهیه سارما سارای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی آن:
پودر نارگیل
1 پاکت پودر کرم شانتی کاکائویی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی پیدا نکردید همین مقدار پودر خامه را با 1 لیوان شیر سرد و پودر کاکائو خوب هم بزنید و یا میتوانید از خامه قنادی آماده استفاده کنید)
برای تزئین:
پسته
طرز تهیه
ابتدا مارگارین را داخل قابلمه متوسطی بریزید و روی اجاق آب کنید سپس شکر را اضافه کنید و آرد را هم اضافه کرده کمی تفت دهید به مدت 2 دقیقه، سپس در حالیکه شیر را میریزید ، با همزن دستی تا زمانیکه بجوشد بصورت مداوم هم بزنید. وقتی محلبی جوشید و قوام گرفت وانیل را اضافه کرده هم بزنید و اجاق را خاموش کنید .از قبل پودرنارگیل را در تمام قسمتهای سینی فر بصورت یکسان بپاشید. محلبی را با همزن برقی هم بزنید و آرام روی پودرنارگیل بریزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بعد از سرد شدن؛ کرم شانتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید (1 پاکت با 1 لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد) و روی محلبی بریزید و صاف کنید 3_4 ساعت در یخچال نگه داشته سپس بصورت دلخواه ببرید و تکه های برش داده شده را رول کنید و روی بشقاب سرو بچینید و تزئین کنید(میتونید روش تا کردن رو اینجا سارما_ترجمه_مینا ببینید ). پیشاپیش به کسانیکه درست خواهند کرد خسته نباشید میگم 🙂
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه