آموزش طرز تهیه کیک هویج کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
3 لیوان هویج رنده شده با دندانه ریز رنده
نصف لیوان گردو
1 قاشق چایخوری پر دارچین
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
حدود 2 لیوان آرد (مقدار آرد بستگی به مواد مورد استفاده تغییر میکند به همین خاطر لطفا به اندازه ای که آرد نیاز دارد بریزید) در قوام خمیر کیک معمولی خواهد بود نه سفت و نه شل
برای کرم آن:
3 پاکت پنیر خامه ای (دوستانی که ترکیه هستن پنیر مارک sek بگیرند ، پاکت 150 گرمی آبی ) کلا 450 گرم
1 لیوان کره نرم شده در دمای اتاق
1 لیوان پودر قند
1/4 لیوان خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری ماست
برای سس هویج:
4 عدد هویج بزرگ
4 لیوان آب
3 قاشق سوپخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1 لیوان شکر
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. آرد الک شده، بکینگ پودر، دارچین را اضافه کرده دوباره خیلی کم هم بزنید. در آخر گردو و هویج را اضافه کرده با قاشق چوبی هم بزنید. مواد را داخل قالبی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید). کیک پخته شده را کنار بذارید سرد شود.
برای کرم آن، کره و پودر قند را هم بزنید. پنیر را اضافه کرده دوباره هم بزنید. در آخر ماست و خامه را اضافه کرده دوباره خوب هم بزنید. وقتی کیک کاملا سرد شد کاغذ روغنی را از زیر آن جدا کنید. کیک را با چاقو به دو قسمت نصف کنید. قسمت زیری کیک را داخل قالب بذارید. روی آن کرم بمالید. طبقه دوم کیک را روی کرم بذارید.
برای سس هویج، پوست هویج ها را کنده داخل قابلمه بریزید. آب را روی هویج ریخته تا وقتی که هویج ها نرم شوند بپزید. هویج آبپز شده را تا وقتی که یکدست شود در غذاساز پوره کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. و شکر اضافه کنید. در قسمت دیگری، نشاسته را در یک لیوان آب حل کنید و با مواد هویجی مخلوط کنید. تا وقتی قوام محلبی بگیرد هم بزنید و بپزید. از روی اجاق برداشته روی کیک بریزید. یک شب داخل یخچال نگه داشته سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه