آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پرتقالی خامه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 قوطی خامه (خامه صبحانه 200 میلی)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال به همراه آب 1 عدد پرتقال
1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد ، سر یک لیوان اندازه یک بند انگشت کمتر آرد بریزید(چون میزان آب پرتقال دقیق گفته نشده مقدار آرد رو با کنترل و به اندازه ای بریزین که مایه کیک نه شل باشه نه سفت)

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. خامه ، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر وانیل ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید (یک قاشق از آرد را بردارید) نصف مایه کیک را داخل ظرف دیگری بریزید و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. به مایه کیک سفید 1 قاشق آردی که کنار گذاشته بودید را اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید. ابتدا نصف مایه کیک ساده را بریزید سپس نصف مایه کاکائویی را بریزید سپس مجدد ساده و باز کاکائویی را بریزید. در فر 170 درجه با کنترل بپزید. (دستور روغن ندارد)
طرز تهیه کیک پرتقالی خامه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی