آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 قوطی خامه (خامه صبحانه 200 میلی)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال به همراه آب 1 عدد پرتقال
1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد ، سر یک لیوان اندازه یک بند انگشت کمتر آرد بریزید(چون میزان آب پرتقال دقیق گفته نشده مقدار آرد رو با کنترل و به اندازه ای بریزین که مایه کیک نه شل باشه نه سفت)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. خامه ، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر وانیل ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید (یک قاشق از آرد را بردارید) نصف مایه کیک را داخل ظرف دیگری بریزید و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. به مایه کیک سفید 1 قاشق آردی که کنار گذاشته بودید را اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید. ابتدا نصف مایه کیک ساده را بریزید سپس نصف مایه کاکائویی را بریزید سپس مجدد ساده و باز کاکائویی را بریزید. در فر 170 درجه با کنترل بپزید. (دستور روغن ندارد)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه