آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم کره (نرم شده در دمای اتاق)
2 قاشق غذاخوری پودر قند
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم )
نصف لیوان گردوی خرد شده (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان کنجد بو داده
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا حدود 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
پودر قند برای روی قرابیه
طرز تهیه
کره ، روغن مایع و پودر قند را هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. باید خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد. گردو و کنجد را اضافه کنید و کمی ورز بدید. ممکن است خمیر به خاطر گردو کمی نرم شود اگر نرم شد حدود 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. از خمیر تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید (حدود 15 الی 20 دقیقه) بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید تا داخل سینی ولرم شود سپس قرابیه ها را در پودر قند بغلتانید وقتی در پودر قند می غلتانید دقت کنید که قرابیه ها خرد نشوند. و روی هم نچینید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه