آموزش طرز تهیه قرابیه نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
نزدیک 5 لیوان آرد
4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
2 عدد تخم مرغ (سفیده یکی جدا شود)
مقداری پودر نارگیل برای روی قرابیه
طرز تهیه
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست یا با همزن دستی) آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید ، آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. در آخر 4 قاشق پودر نارگیل اضافه کرد و ورز بدین . از خمیر تیکه های کوچیکی برداشته و با دست گرد کنید .سپس ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید(حدود 20_15 دقیقه) . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه