آموزش طرز تهیه کیک شنی با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
100 گرم شکلات تلخ
برای کرم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری پر آرد
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
50 گرم کره
50 گرم شکلات تلخ
50 گرم شکلات شیری
برای روی کیک:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید. سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 32 در 23 سانتی متری چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 170 درجه 36_35 دقیقه با کنترل بپزید.
1.5 لیوان شیر را کمی گرم کنید و 100 گرم شکلات تلخ خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات آب شود سپس روی تمام قسمتهای کیک ولرم شده بریزید.
برای کرم تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. بعد از اینکه کیک کمی ماند و شیر ریخته شده را جذب کرد کرم گرم را روی کیک بریزید و و به طور یکنواخت در تمام قسمتها بمالید. بعد از اینکه کرم سرد شد 2 پاکت بیسکوییت را در غذاساز خرد کنید و روی کیک بریزید. 3_2 ساعت در یخچال استراحت بدید و سپس برش بزنید. به دلخواه تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه