آموزش طرز تهیه قرابیه آرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
250 گرم کره و یا مارگارین که آبش گرفته شده (نکته آخر دستور را بخوانید)
1.5 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ، حدود 75 گرم میتوانید کمی بیشتر بریزید)
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2 لیوان آرد
طرز تهیه
کره نرم شده در دمای اتاق ، نشاسته ، وانیل و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید .آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد و به دست نچسبد. (وقتی خمیر به قوام مورد نظر رسید بیش از حد ورز ندید چون با گرمای دست به خاطر داشتن کره به آرد بیشتری احتیاج پیدا میکند و کیفیت قرابیه خوب نمیشود)
هر شکلی که دوست دارید بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 18 دقیقه بپزید. نوش جان. ❣نکته:
برای گرفتن آب کره یا مارگارین ابتدا کره یا مارگارین را روی اجاق آب کنید. بعد از سرد شدن داخل یخچال بذارید. وقتی کره سفت شد با قاشق از یک طرف باز کنید و آبی که کف ظرف جمع شده و حدود نصف استکان است را بیرون بریزید و کره را استفاده کنید با اینکار قرابیه ها عالی میشود.(بدون گرفتن آب کره هم میشه ولی کیفیت قرابیه فرق میکنه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه