آموزش طرز تهیه تاتلی نارنگی با بیسکوییت لیدی فینگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر
برای محلبی:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان آب نارنگی برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر
برای روی تاتلی:
3 لیوان آب نارنگی تازه
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
طرز تهیه
ابتدا بیسکوییت های لیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید و داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید. شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که غلیظ شود بپزید.سپس اجاق را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. محلبی پخته شده را روی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید سرد شود.
آب نارنگی، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه غلیظ شود بپزید و به صورت گرم روی محلبی بریزید و صاف کنید. بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بذارید سرد شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه