آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه نشاسته ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه نشاسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

این قرابیه را میتوانید داخل کیسه های زیپ دار یا ظرف های در دار محکم بذارید و در فریزر نگه دارید اگر نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر بیرون آورید مثل روز اول میشود.

مواد لازم:
250 گرم مارگارین در دمای اتاق (کره هم میشه)
4 لیوان نشاسته ذرت(500 گرم ، ترجیحا نشاسته ذرت ولی اگر ندارید نشاسته گندم هم میشه)
2 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان پودر قند (240 گرم)
4 قاشق سوپ خوری آرد (36 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)

برای روی قرابیه:
پودر قند

طرز تهیه

مارگارین و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست در حالیکه که له میکنید هم بزنید) تخم مرغ ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. بکینگ پودر ، وانیل و آرد را اضافه کنید و ورز بدید. نشاسته را کم کم اضافه کنید و ورز بدید و خمیری که نرم است و به دست نمی چسبد آماده کنید. (نشاسته حتما با کنترل ریخته شود ممکن است از مقداری که گفته شده کمتر یا بیشتر استفاده شود) از خمیر تکه هایی بردارید و با دست گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. فر را روی 180 درجه گرم کنید. بعد از اینکه فر گرم شد قرابیه ها را داخل فر بذارید و با کنترل بپزید. این قرابیه خیلی سریع میپزد. قبل از اینکه روی قرابیه خیلی سرخ شود وقتی که کمی رنگش صورتی شد کافی است.(حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد )
بعد از پخت از فر بیرون آورید و داخل ظرف سرو بچینید و روی قرابیه ها پودر قند بپاشید و سرو کنید
طرز تهیه قرابیه نشاسته ای

یک دیدگاه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی