آموزش طرز تهیه تاتلی حلقه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان شکر
3 لیوان آب
چند قطره آبلیمو
برای خمیر:
نصف پاکت خمیر مایه خیس(21 گرم ،میتوانید 1قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک بریزید)
1.5 لیوان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری شکر
2.5 لیوان آرد
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن لیوان استفاده شده 200 میلی
طرز تهیه
آب ، شکر و یک برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بجوشانید شربت غلیظی شود.(وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و حدود 20_15 دقیقه بجوشانید)سپس کنار بذارید سرد شود.
خمیر مایه خیس را داخل ظرفی خرد کنید آب ولرم (ولرم نزدیک به دمای گرم) و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که خمیر مایه حل شود با دست هم بزنید. سپس آرد را آرام آرام بریزید و هم بزنید آرد را یکجا نریزید کم کم و با کنترل بریزید ، قوام خمیر این تاتلی متفاوت است پس با کنترل بریزید و مثل فیلم مدام هم بزنید. من کلا 2.5 لیوان آرد استفاده کردم اما بسته به نوع آرد میتواند مقدار آرد تغییر کند. قوام خمیر مثل فیلم باشد. روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس ماسوره با سر باریک را داخل قیف بذارید. ماسوره ستاره با سر باریک و کوچک استفاده کنید چون موقع پخت پف میکند اگر زیاد پف کند خوب دیده نمیشود پس باریکترین ماسوره ای که دارید استفاده کنید. خمیر را با قاشق داخل قیف بریزید. روغن را کمی گرم کنید و خمیر را با قیف داخل روغن شکل بدید و پشت و رو خوب سرخ کنید سپس از داخل روغن بیرون آورید و داخل شربت بندازید و باز خمیر را با قیف داخل روغن شکل بدید تا سرخ شدن خمیرهای مرحله دوم تاتلی ها مرحله اول داخل شربت بماند یعنی این مدت زمان باید داخل شربت بماند. اگر یک نفر کمک داشته باشید که داخل شربت بندازد و بیرون آورد کارتان راحتتر میشود تاتلی های داخل شربت را هم پشت و رو کنید. مهم ترین نکته این تاتلی این است که هر چقدر شربت غلیظ باشد تاتلی ترد میشود. اگر شربت غلیظ نباشد تاتلی ها زود نرم میشوند. و نکته مهم دیگه این است که خوب سرخ کنید تا سفید نماند. میتوانید مثل فیلم به شکل حلقه بزرگ درست کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه