آموزش طرز تهیه ووپی پای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
100 گرم کره در دمای اتاق
1 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 قاشق سوپ خوری آب لیمو (ترش)
1 عدد تخم مرغ
3 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای وسط ووپی پای:
شکلات صبحانه یا با 150 میلی خامه صبحانه و 300 گرم شکلات گاناش آماده کنید (خامه را گرم کنید ولی نجوشد سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود)
طرز تهیه
ابتدا آبلیمو را داخل 1 لیوان شیر بریزید و هم بزنید و نیم ساعت نگه دارید.
کره و شکر را داخل ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مخلوط شیر و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و سپس در حالیکه الک میکنید به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. قوام خمیر از مایه کیک خیلی غلیظ تر و از خمیر قرابیه خیلی نرم تر خواهد بود. مواد را داخل قیف یا داخل کیسه فریزر بریزید و به شکل توپ های کوچک و با فاصله روی سینی که کاغذ روغنی انداختید شکل بدید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت حدودا 10 دقیقه با کنترل بپزید. دقت کنید خشک نشود چون خیلی سریع میپزد. وقتی کیک ها سرد شد روی کیک کره فندق یا شکلات صبحانه (یا گاناش ، خامه قنادی هم میشه)بمالید و دو کیک را به هم بچسبانید. میتوانید روی ووپی پای را با شکلات سفید تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه