آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی نسکافه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
2 عدد تخم مرغ (سفیده یکی برای روی قرابیه جدا شود)
1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 استکان نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت ، 40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
4_3 قاشق مرباخوری نسکافه
1 لیوان گردو (برای داخل خمیر)
1 استکان چیپس شکلات (حدود 65 گرم)
3.5 الی 4 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای روی قرابیه:
گردوی درشت خرد شده

طرز تهیه

کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، نسکافه و وانیل را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید سپس گردو ، چیپس شکلات و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی ورز بدید و خمیر نرمی به دست آورید. (آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیری نرمی شود و به دست نچسبد) از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در گردو بغلتانید (فقط قسمت رویی قرابیه را در تخم مرغ و گردو بزنید کافی است) و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده (با کنترل) بپزید سپس کنار بذارید سرد شود. (زمان پخت حدود 20_15 دقیقه است که به حرارت فر شما هم بستگی دارد.
طرز تهیه قرابیه گردویی نسکافه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی