آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر (4 لیوان)
1 لیوان شکر
6 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی بخرید)
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1 قاشق غذاخوری مارگارین یا کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه گودی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید 3_2 دقیقه با حرارت کم بجوشانید سپس وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. قالب سیلیکون را با آب خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید و مخلوط پخته شده را داخل قالب بریزید (ظرف پیرکس هم میشود) وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بذارید و 5_4 ساعت دیگر برگردانید و برش زده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه