آموزش طرز تهیه تاتلی با سس توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیتر شیر (4 لیوان دسته دار فرانسه)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه صبحانه (200 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
500 گرم توت فرنگی
نصف استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 35 گرم)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
مواد لازم برای پایه:
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
50 گرم کره
طرز تهیه
بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید. داخل ظرفی بریزید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بیسکوییت ها را کف قالب بریزید و فشار بدید.(من قالب 24 سانتی متری استفاده کردم) برای محلبی تمام مواد بجز خامه و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و سپس روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید(قوام بگیرد و مثل فرنی شود). وقتی محلبی آماده شد کنار بذارید و حدود 15_10 دقیقه صبر کنید خنک شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی تا وقتی که صاف و یکدست شود هم بزنید. محلبی را روی پایه بیسکوییتی بریزید و با لیسک به شکل یکنواخت صاف کنید و کنار بذارید خنک شود. توت فرنگی ها را در غذاساز پوره کنید نشاسته و شکر را به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید سپس از روی اجاق بردارید وقتی ولرم شد روی محلبی سرد بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه