آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تاتلی با سس توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی با سس توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیتر شیر (4 لیوان دسته دار فرانسه)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه صبحانه (200 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

مواد لازم برای سس توت فرنگی:
500 گرم توت فرنگی
نصف استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 35 گرم)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
مواد لازم برای پایه:
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
50 گرم کره

طرز تهیه

بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید. داخل ظرفی بریزید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بیسکوییت ها را کف قالب بریزید و فشار بدید.(من قالب 24 سانتی متری استفاده کردم) برای محلبی تمام مواد بجز خامه و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و سپس روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید(قوام بگیرد و مثل فرنی شود). وقتی محلبی آماده شد کنار بذارید و حدود 15_10 دقیقه صبر کنید خنک شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی تا وقتی که صاف و یکدست شود هم بزنید. محلبی را روی پایه بیسکوییتی بریزید و با لیسک به شکل یکنواخت صاف کنید و کنار بذارید خنک شود. توت فرنگی ها را در غذاساز پوره کنید نشاسته و شکر را به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید سپس از روی اجاق بردارید وقتی ولرم شد روی محلبی سرد بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید
طرز تهیه تاتلی با سس توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی