آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مگنولیای توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مگنولیای توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیتر شیر (4 لیوان)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت 200 میلی لیتری خامه مایع(مارک آن فرقی نمیکند، یا خامه صبحانه)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای لایه های وسط:
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
1 پاکت بیسکوییت پتی بور
توت فرنگی

برای روی آن:
فندق خرد شده

طرز تهیه

مواد خشک را داخل قابلمه سایز متوسطی بریزید. آرد، نشاسته، شکر و سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید، شیر را کم کم ریخته هم بزنید اگر به این صورت انجام دهید به هیچ وجه گلوله گلوله نمیشود! روی اجاق تا وقتی که به نقطه جوش برسد به هم زدن محلبی ادامه دهید وقتی شروع به حباب زدن کرد وانیل و کره را اضافه کنید، حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید سپس کنار بذارید سرد شود. در این حین محلبی را زود به زود هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت خامه مایع را داخل محلبی ریخته، 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. من برای اینکه یکدست تر شود بعد از اینکه با همزن برقی هم زدم از صافی رد کردم. دوستان شما میتوانید این کار را انجام ندهید ضروری نیست!
بیسکوییت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا به شکل آرد در آورید و داخل بشقاب دیگری بذارید. در کف لیوان های سرو، 1 قاشق مرباخوری بیسکوییت بریزید. توت فرنگی های از قبل برش داده شده را داخل لیوان ها در قسمت کناره هایش قرار دهید و تا نصف لیوان محلبی بریزید سپس دوباره روی آن بیسکوییت بریزید با قاشق صاف کنید دوباره خیلی کم محلبی بریزید روی آن هم بیسکوییت ریخته با فندق تزئین و توت فرنگی تزئین کنید. شما میتوانید بصورت دلخواه درست کنید. خسته نباشید
طرز تهیه مگنولیای توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی