آموزش طرز تهیه نان فلفلی در سینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
از نصف لیوان کمی بیشتر روغن زیتون (روغن مایع هم میشه)
4.5 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری خمیرمایه خشک فوری
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
مواد لازم برای روی نان:
1 عدد پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری آویشن
2 قاشق غذاخوری کنجد
1 قاشق مرباخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز پرک شده تند(به دلخواه)
حدود 1 استکان روغن زیتون (استکان کمرباریک ترک 80 گرم )
طرز تهیه
شیر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید 5 دقیقه استراحت بدید ، اما خمیر مایه خشک معمولی را حتما حدود 10 استراحت بدید تا کف کند) سپس روغن زیتون و نمک را اضافه کنید ، آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد . روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید (حدود 45 دقیقه یا یک ساعت). در زمانی که خمیر استراحت میکند سس فلفلی را درست کنید. برای این منظور، پیاز را نازک و ریز خرد کنید. داخل کاسه بزرگی روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، پیاز خرد شده ، آویشن، زیره، فلفل سیاه، کنجد، فلفل قرمز تند پرک شده اضافه کرده مخلوط کنید.
از خمیر عمل آمده 2 تکه به اندازه پرتقال جدا کرده به ضخامت 6_7 میلی متر باز کنید. داخل سینی پیرکس بزرگ قرار دهید. با چنگال سوراخهایی روی آن باز کنید تا زیاد پف نکند.
روی آن مواد فلفلی را پخش کنید. داخل فر 180درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید.(حدود 35_30 دقیقه ، کنترل کنید)
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه