آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج ساقه گرفته و خرد شده: نیم کیلو
پیاز ساطوری: ۱ عدد
سیر کوبیده: ۲ حبه
تره فرنگی ساطوری: ۱ بته
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
ماست هم زده: ۲ پیمانه
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن، نمک، فلفل: مقداری

طرز تهیه

3 قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.
طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری)
طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج (پیش‌غذای مصری)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی