آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
در فیلیپین، کره، چین، افریقا و امریکا غذاهای خوشمزهای با پای مرغ درست میکنند. از پای مرغ در انواع سوپ، نودل و غذاهای متنوع دیگر استفاده میشود. از دلایلی اصلی مصرف آن در غذاها، ارزش تغذیهای بالای آن است. پای مرغ کمی گوشت دارد و استخوانهای آن نرم، خوشمزه و خوشطعم است. سوپ پای مرغ در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد که بسیار هم خوشمزه و مقوی است. پای مرغ غنی از کلاژن است و باعث تسریع روند بهبود زخم، تقویت ناخنها، سلامت لثه ، سلامت دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. بنابراین بهتر است توجه به شکل ظاهری آن را کنار بگذاریم و از آن در رژیم غذایی روزانهمان بیشتر استفاده کنیم تا بتوانیم از فواید آن بهره ببریم. در ادامه طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با پای مرغ را بخوانید.
مواد لازم
۱۰۰ گرم بادام زمینی
۵۰۰ گرم پای مرغ
مقداری زنجبیل تازه
نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
ابتدا بادام زمینیها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب گرم خیس کنید.
دقت داشته باشید که پس از خیساندن بادام زمینیها میتوانید انها را پوست بکنید اما به دلیل اینکه لایه خارجی بادام زمینی هم برای بدن مفید است ما در این طرز تهیه از بادام زمینی با پوست استفاده کردیم.در صورتیکه پای مرغ پاک نشده است آن را پاک کرده و ناخنها را قطع کنید و پای مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید.
درون قابلمهای آب بریزید تا بجوشد و بعد پای مرغ را داخل آن بریزید. زنجبیل تازه را کمی برش داده و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله بادام زمینیها را هم اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از آنکه کمی جوشید حرارت گاز را کم کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
در صورتیکه پای مرغ پاک نشده است آن را پاک کرده و ناخنها را قطع کنید و پای مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید.
درون قابلمهای آب بریزید تا بجوشد و بعد پای مرغ را داخل آن بریزید. زنجبیل تازه را کمی برش داده و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله بادام زمینیها را هم اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از آنکه کمی جوشید حرارت گاز را کم کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
کمی نمک اضافه کنید و بعد از آن که پای مرغ به خوبی پخت آن را در ظرف دلخواه سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا خوش طعمتر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه