آموزش طرز تهیه بیسکویت وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 18-24 بیسکویت وانیلی :1 پیمانه(225 گرم) کره,در دمای اتاق – 1 پیمانه(110 گرم)پودر شکر – 2 و 1/4(250 گرم) پیمانه آرد – 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای روش : شکر
طرز تهیه
✏فر رو 180 درجه بزارین، کره و پودر شکر رو با میکسر در درجه متوسط به بالا اونقدر بزنین که پفی و روشن بشه، درجه رو بیارین به پایین و آرد رو اضافه کنین و فقط یکم قاطی کنین که مواد قاطی شن، سطح کارتون رو کمی آرد بپاشین، خمیر رو به نازکی 4 میلی متر اینا باز کنین، به فاصله 6 میلیمتر، جدا ازهم بزارین توی سینی فر که کاغذ گذاشتین، 15 دقیقه بپزین. بعد از درآوردن از فر روش شکر بپاشین وقتی هنوز گرمه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه