آموزش طرز تهیه مانتی کوزالاک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
خمیرهای یوفکارو بصورت سه گوش میبریم،(هر یوفکا رو به 4 قسمت سه گوش تقسیم میکنیم و روی همدیگه میزاریم و دوباره به 5-6 قسمت سه گوش تقسیم میکنیم).یوفکاهارو دور یک پیپت یا هر لوله ی نازکی بپیچین و آخرین گوشه رو با کمک یکم آب بچسبونین، بعد پیپت رو براحتی از توش بکشین بیرون. در تابه ای،اول پیازها رو سرخ کنین، بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و تا آبشو بکشه تفت بدین، بعد توش اگه خواستین گوجه فرنگی هارو کوچک ببرین بندازین و نمک و فلفل و 1 قاشق غذاخوری رب(به دلخواه)یادتون نره. بعدش یوفکاهارو در تابه ی دیگه ای در روغن داغ سرخ میکنیم. برای سرو کردن مثل شکل مانتی هارو بچینین، روش ماست موسیر بریزین و بعد روی اونم گوشت چرخ کرده رو بریزین. راستی میتونین عوض اینکه این شکلی کنین، گوشت چرخ کرده رو توی یوفکا ها بزارین و سرخ کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه