آموزش طرز تهیه دهن باز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر: 1 کیلو آرد – 1 استکان روغن مایع – 1ونیم قاشق چایخوری ماست – 10 گرم پکینگ پودر – 1ونیم قاشق مرباخوری نمک – آب برای توش: نیم کیلو گوشت چرخکرده گوساله – 1 پیاز که آبشو گرفتین – 2 قاشق غذاخوری آرد – 1 قاشق غذاخوری نمک – 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز(اختیاری) – 1 تخم مرغ – ادویه هایی مثل دارچین – میخک – فلفل سیاه – گشنیز – زیره(همشون به اختیار)
طرز تهیه
برای توش، پیاز هارو رنده کنین و آبشو بگیرین، به گوشت چرخکرده اضافه کنین و بقیه چیزهاروهم اضافه کنین و ورز بدین.برای خمیر، آرد، روغن مایع، ماست، پکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و کم کم آب بزنین و ورز بدین. خمیرهارو باز کنین(خیلی نازک نشه) و با لیوان یا هر چیز دیگه ای به شکل دایره ببرین، و وسطش مواد رو بزارین و پخش کنین و اطرافشو مثل شکل تا کنین و در روغن مایع سرخ
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه