آموزش طرز تهیه نان آچما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر : 1 بسته خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه پودری – 2 لیوان شیر ولرم – 3 قاشق غذاخوری شکر – 1 شیشه آب گازدار(حدودا 200 میلی لیتر) – 1 لیوان روغن مایع – 2 تا سفیده تخم مرغ – 2 قاشق مرباخوری نمک – 1 قاشق مرباخوری ماهلپ(هسته میوه درخت گیلاس وحشی) بصورت پودر شده – آرد به مقدار لازم(زیاد آرد نزنین تا نونتون سفت نشه)
برای مالیدن : 2 قاشق غذاخوری کره
برای روش: 2 زرده تخم مرغ – کنجد
طرز تهیه
✏شیر ولرم و خمیر مایه رو مخلوط کنین و 10 دقیقه استراحت کنه، بعد بجز آرد، بقیه مواد رو اضافه کنین و مخلوط کنین. کم کم آرد رو اضافه کنین و یک خمیر چسبناک میشه. با روغن مایع خمیر رو جمع و جور کنین و روشو بپوشونین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه. خمیر رو به توپکهای کمی بزرگتر از گردو تقسیم کنین و با کمک روغن مایع با دست بازشون کنین و کره بمالین و رول کنین و بزارین کمی استراحت کنن. بعد دوتادوتا رول هارو کمی دراز کنین و ببافین و مثل شکل کنین. روشون زرده تخم مرغ و کنجد بزنین و نیم ساعت بزارین استراحت کنن. در فر گرم 180 درجه تا وقتیکه سرخ شن بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه