آموزش طرز تهیه نان همبرگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
(در این رسیپ هر لیوان 240 میلی لیتر هستش)
1 قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک دانه درشت(پیدا نکردین ازون فوری ها استفاده کنین)
1 قاشق چایخوری عسل
1ونیم لیوان آب گرم 45 سانتی گراد
3 و 1/4 لیوان آرد سفید نان
1 قاشق مرباخوری نمک دریا
1 کاسه یخ
طرز تهیه
✏آب ولرم و عسل رو مخلوط کنین، خمیر مایه خشک دانه درشت رو توش حل کنین، 10 دقیقه، تا اکتیو شه، آرد رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و روش خوب سلفون بکشین و در دمای اتاق 20 دقیقه بزارین بمونه.بعد رو میز کمی آرد بپاشین و خمیرو روش بزارین و روش نمک بپاشین، 10-15 دقیقه ورز بدین بعد ظرفی روغن بمالین کمی و خمیر رو توش بزارین و با سلفون خوب بپوشونین و بزارین در دمای اتاق 45 دقیقه بمونه، بعدش روی میز بازم کمی آرد بپاشین و خمیرو روش بزارین و به شکل مستطیل باز کنین با دست و اول ضلع های بزرگ رو پیش هم بیارین بعد دو ضلع دیگه رو تا کنین پیش هم تا مربع شکل شه.
✏بعد دوباره سلفون بکشین و 1 ساعت در دمای اتاق بمونه. بعد 6 توپ تقسیم کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین و روشون رو با پارچه ای بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق.فر رو در درجه 250 درجه بزارین، در زمینش سینی یا ظرفی بزارین، بعد خمیر هارو همینکه در فر گذاشتین، زود یخ هارو توی ظرفی که زمین فر گذاشتین، بریزین و زود در فر رو ببندین. 25-30 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه.
✏همبرگر هایی که از سینه گوساله هست رو بدون روغن سرخ کنین، نان هارو نصف کنین و طرف داخلشون رو کمی در روغن سرخ کنین و وسطش هرچی خواستین بزارین علاوه بر همبرگرها و نوش جان کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه