آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی با سس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
230 گرم کره نرم
350 گرم شکر
1 پانچ نمک
4 تخم مرغ بزرگ
رنده پوست 2 پرتقال بصورت نازک
350 گرم آرد
10 گرم بکینگ پودر
2 قاشق مربا خوری وانیل شکری
170 گرم شیر
⚠نکته :همه مواد در دمای اتاق باید باشه…
طرز تهیه
برای سس پرتقالی :80 گرم پودر شکر – آب یک پرتقال بزرگ
✏فر رو در دمای 175 درجه بزارین، قالبتون رو روغن یا کره بمالین و آرد بپاشین و بجز شکر مواد خشک رو 2 بار الک کنین، کره، شکر و نمک رو خوب هم بزنین تا کرمی شه، یمی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و بزنین، پوست پرتقال هارو اضافه کنین و وقتی شکر کاملا حل شد، همزن رو بزارین کنار،آرام
آرام آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد شیر رو کم کم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین،و داخل قالب بریزین.
✏یک چاقوی تیز روغن بمالین، و خط بندازین، در فر 50-55 دقیقه بپزین.(خلال دندان تمیز دربیاد)، از فر دربیارین و 5 دقیقه بزارین بمونه، بعدش برگردونین و وقتی هنوز گرمه، پودر شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنین حل شه، با فرچه به همه جای کیک بمالین، اگه شکرش زیاد بود مقداری آب پرتقال بهش اضافه کنین بازم و اگه خیلی میخوایین خیس شه کیکتون، سس رو دوبرابر کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه