آموزش طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد پیاز خشک متوسط
400 گرم قارچ
3 قاشق سوپ خوری صاف آرد
4 لیوان آب مرغ یا گوشت یا سبزی سرد
200 میلی لیتر خامه
طرز تهیه
پیازهارو خرد کنین و با 1 قاشق سوپ خوری کره تفت بدین و از طرفی قارچ ها رو تمیز کنین و با چاقوی تیز خرد کنین و به پیاز ها اضافه کنین و در شعله بالا سرخ کنین.در قابلمه ای 1 قاشق غذاخوری پر کره رو آب کنین ولی نسوزونین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین ولی نسوزونین،طلایی که شد آب مرغ یا… سرد رو اضافه کنین، همینکه شروع کرد به جوشیدن، مخلوط قارچ روهم اضافه کنین، تا اینکه بجوشه، هم بزنین، 4-5 دقیقه بجوشونین و بعد شعله رو کم کنین، نصف خامه رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه بپزین(نباید بجوشه)، بعد بردارین و در آخر هم چاشنی هاشو بزنین.
–
⚠نکته:اگه نمیخوایین خامه بزنین، یک ملاقه از سوپ بردارین و بزارین ولرم شه، بعد 1 زرده تخم مرغ و 3-4 قطره آب لیمو اضافه کنین و با چنگال هم بزنین، بعد نصف لیوان شیر سرد اضافه کنین، و بعدش این رو به سوپتون که به دمای اتاق رسیده اضافه کنین و مخلوط کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه