آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوای پسته ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوای پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

10 یوفکای باقلوا(اگه دوست دارین خمیرشو خودتون درست کنین، در زهراجون_خمیرها خمیر باقلوا هس)
1ونیم لیوان پودر پسته(اگه امکانشو داشتین،پسته های شهر آنتپ در ترکیه خیلی خوبن.ولی خوب مال ایرانم حرف نداره)
160 گرم کره ذوب شده(این رسیپ کره حیوانی گفته بود)

برای شربت:
4ونیم لیوان شکر
4 لیوان آب
آب لیمو

طرز تهیه

شربتو درست کنین بزارین سرد شه.(بعد ازینکه 10 دقیقه اینا جوشید، آب لیمو بزنین).
یوفکاهارو نصف کنین از وسط، به یک نصفش با فرچه کره بمالین و نصف دیگشو بزارین روشون و بازم کره بمالین (فکر کنم منظورش اینه که هر رول 2 لایس که رول میشه، چون 20 لایه اگه رول بشه خیلی کلفت میشه فکر کنم) و قشنگ روشون پودر پسته بریزین، با وردنه نازک رول کنین و به طرف وسط هل بدین و بعد به آرامی و با دقت وردنه رو از داخلش دربیارین.به سینی فر کره بمالین و باقلواهارو بزارین توش و روشون کره ذوب شده رو بریزین و در فر گرم شده 190 درجه بپزین تا روشون سرخ شه.
از فر درآوردین، 2 دقیقه صبر کنین، بعد روش شربت ولرم(سرد) رو بریزین و 30-40 دقیقه صبر کنین و روش پودر پسته بریزین و سرو کنین.
طرز تهیه باقلوای پسته ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی