آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک برگردان سیب کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک برگردان سیب کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
1ونیم پیمانه آرد همه کاره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1/2 پیمانه کره بی نمک، نرم شده
2/3 پیمانه شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 پیمانه شیر

برای روش:
1/4 پیمانه کره بی نمک
1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن
1/2 قاشق چایخوری دارچین
2 سیب بزرگ(مثل شکل پوستشو بکنین و نازک اسلایس کنین)

طرز تهیه

برای روش، کره و شکر قهوه‌ای روشن رو داخل قابلمه سس بریزین و بزارین روی شعله متوسط، اونقدر هم بزنین تا شروع کنه به جوشیدن، از روی شعله بردارین و دارچین رو اضافه کنین.قالب 22 یا 23 سانتیمتری رو روغن بمالین، یا اسپری روغن نچسب بزنین و این مخلوط رو توش بریزین و یکنواخت بمالین و اسلایس های سیب رو روش بچینین.
برای کیک، در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین رو مخلوط کنین و باهم الک کنین و بزارین کنار.در کاسه دیگه ای، کره و شکر رو خوب بزنین تا نرم شه، یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و بعد از هر اضافه کردن خوب بزنین، وانیل رو اضافه کنین و بزنین تا کاملا مخلوط شه، یک در میان، مواد خشک و شیر رو آرام آرام اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین. اینو روی سیبها بریزین و 35-40 دقیقه در فر قبلا گرم شده 180 درجه بپزین.در آخر یک خلال دندان چوبی وسط کیک کنین و باید تمیز دربیاد.از فر دربیارین و 10 دقیقه استراحت بدین بعد از قالب دربیارین.
طرز تهیه کیک برگردان سیب کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی