آموزش طرز تهیه بقچه گوشت(پیراشکی گوشت) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
3 قاشق غذاخوری ماست
1 تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شکر
1 استکان روغن زیتون یا روغن مایع(حدود نیم پیمانه)
4 لیوان آرد
–
برای توش:
500 گرم گوشت چرخ کرده
4 پیاز
2 گوجه فرنگی
2 فلفل سبز یا اگه نداشتین، فلفل دلمه ای
جعفری
نصف قاشق رب گوجه فرنگی
نصف قاشق رب فلفل
1 استکان آب(حدود نیم پیمانه)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
–
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
خمیر مایه و شیر رو مخلوط کنین، ماست، تخم مرغ و روغن رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو هم اضافه کنین و ورز بدین، روشو بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
گوجه فرنگی و پیاز هارو خرد کنین، جعفری و فلفل دلمه ای هارم خرد کنین.گوشت چرخ کرده ، آب، پیازها، گوجه فرنگی ها،رب ها، فلفل ها، جعفری،پودر فلفل قرمز،نمک و فلفل سیاه رو باهم ورز بدین.(در دستور نگفته بود که بپزین ولی بهتره مواد داخلشو تفت بدین بعد بزارین داخل خمیر)
خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به شکل مربع باز کنین و داخلشون مواد رو بزارین و هر طرفشونو به داخل تا کنین(مثل بقچه)(برای اینکه باز نشن، خوب با انگشتاتون فشار بدین).
روغن مایع رو داخل تابه بریزین و گرم کنین و هر دو طرف بقچه هارو سرخ کنین.(اگه دوست ندارین سرخ کنین، در فر بپزین).
گرم سرو کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه