آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه بقچه گوشت(پیراشکی گوشت)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بقچه گوشت(پیراشکی گوشت) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای خمیر:
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
3 قاشق غذاخوری ماست
1 تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شکر
1 استکان روغن زیتون یا روغن مایع(حدود نیم پیمانه)
4 لیوان آرد

برای توش:
500 گرم گوشت چرخ کرده
4 پیاز
2 گوجه فرنگی
2 فلفل سبز یا اگه نداشتین، فلفل دلمه ای
جعفری
نصف قاشق رب گوجه فرنگی
نصف قاشق رب فلفل
1 استکان آب(حدود نیم پیمانه)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه

روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه

خمیر مایه و شیر رو مخلوط کنین، ماست، تخم مرغ و روغن رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو هم اضافه کنین و ورز بدین، روشو بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
گوجه فرنگی و پیاز هارو خرد کنین، جعفری و فلفل دلمه ای هارم خرد کنین.گوشت چرخ کرده ، آب، پیازها، گوجه فرنگی ها،رب ها، فلفل ها، جعفری،پودر فلفل قرمز،نمک و فلفل سیاه رو باهم ورز بدین.(در دستور نگفته بود که بپزین ولی بهتره مواد داخلشو تفت بدین بعد بزارین داخل خمیر)
خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به شکل مربع باز کنین و داخلشون مواد رو بزارین و هر طرفشونو به داخل تا کنین(مثل بقچه)(برای اینکه باز نشن، خوب با انگشتاتون فشار بدین).
روغن مایع رو داخل تابه بریزین و گرم کنین و هر دو طرف بقچه هارو سرخ کنین.(اگه دوست ندارین سرخ کنین، در فر بپزین).
گرم سرو کنین.
طرز تهیه بقچه گوشت(پیراشکی گوشت)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی