آموزش طرز تهیه پیده قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
10 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
تا 5 لیوان آرد
–
برای توی خمیر:
1 کیلوگرم قارچ
2 عدد پیاز متوسط
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
نمک و فلفل سیاه
سوسیس خانگی یا گوشت چرخکرده(اختیاری)
–
برای روی مواد:
1 تخم مرغ
پنیر پیتزا(اختیاری)
طرز تهیه
مواد توی خمیر رو تفت بدین.(اول پیازها، بعد گوشت چرخ کرده یا سوسیس، بعد قارچ)
آب ، شیر، شکر و خمیر مایه رو در یک ظرف بریزین و حدود 10 دقیقه صبر کنین تا پف کنه و خمیر مایه حل شه.بقیه موادو هم اضافه کنین و ورز بدین.خمیر خیلی نرمی میشه.بپوشونین و 1-2 ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق.
خمیر رو به توپهای به اندازه تخم مرغ تقسیم کنین و هر کدومو به شکل دایره باز کنین با وردنه، مواد رو روش بزارین و مثل شکل از اطراف به اندازه 1 سانتی متر به طرف داخل تا کنین، به اطراف خمیر، زرده تخم مرغ بمالین و بعد پیده هارو روی کاغذ روغنی بچینین و توی هرکدوم یدونه تخم مرغ بزارین(بشکنین) و روی تخم مرغ نمک و فلفل سیاه بریزین و اگه خواستین روی تخم مرغ هم پنیر پیتزا بریزین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه